Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Academy Serie Marimba

De Academy serie maakt kwaliteit toegangkelijk voor de jongste percussionisten. Studeer op een eenvoudig en degelijk instrument met 3 of 3.3 octaven Padouk toetsen uit de best verkochte Solist serie. Perfect voor school- en thuisgebruik. 

Specificaties

Model: MSLD30
Keyboard: Padouk
Breedte toets: 52 - 40 mm
Bereik: C3 – C6
Stemming: A = 442 Hz
Lengte: 134 cm
Breedte lage kant: 75 cm
Breedte hoge kant: 46 cm
Gewicht: 29 kg (inclusief standaard)
Frame: Adams adjustable X stand

Model: MSLD33W
Keyboard: Padouk
Breedte toets: 58 - 40 mm
Bereik: A2 – C6
Stemming: A = 442 Hz
Lengte: 147 cm
Breedte lage kant: 84.5 cm
Breedte hoge kant: 50 cm
Hoogte: Verstelbaar 77-97 cm
Gewicht: 36 kg (inclusief standaard & resonators)
Frame: Adams adjustable X stand met wielen

Het inventieve 'Tranverse Resonator System' fungeert als resonantiebox en toets-ophanging in één en zorgt er tevens voor dat de Academy instrumenten ontzettend stevig in elkaar zitten. Vergelijk het zelf met soortgelijke instrumenten en u zult overtuigd zijn van de degelijkheid die dit instrument biedt. 

 

Het keyboard van de Academy serie bestaat uit dezelfde toetsen als de Adams Solist serie. Een zogenaamd 'graduated bar' instrument waarmee de allerjongsten hun eerste stappen kunnen zetten in het marimba spelen. Bovendien biedt Adams met de 3.3 octaafs uitvoering een geweldige tussenvariant waarmee nu al repertoire voor A-marimba gespeeld kan worden alvorens de stap wordt gemaakt naar een groter instrument. 

Hoewel de Adams Academy instrumenten ook op een tafel gespeeld kunnen worden, zit er standaard een X standaard bij het instrument. Deze past naadloos in één van de drie sluitringen onder het instrument om de best mogelijke stabiliteit te garanderen. Ondertussen is het instrument op vrijwel iedere hoogte in te stellen, zodat echt ieder kind er mee uit de voeten kan. Dus altijd op maat, licht en gemakkelijk op te bergen. 

De Academy instrumenten zijn allemaal voorzien van een handvat, waardoor ze ook nog eens makkelijk mee te nemen zijn. Hier is eventueel ook nog een mooie tas op wielen voor verkrijgbaar . Een beschermhoes en een paar mallets wordt sowieso meegeleverd. 

Ook mét resonators

Het nieuwste instrument in deze serie is de 3.3 octaafs Padouk marimba. Dit instrument is voorzien van het revolutionaire 'Transverse Resonator System', waarmee extra klankkwaliteit wordt toegevoegd aan een instrument dat qua hoogte perfect is voor de jongste slagwerkers. De speciale resonatoren ontkoppelen eenvoudig van het instrument, waardoor vervoer geen enkel probleem mag zijn. Het grote voordeel van dit model, is dat er al in een vroeg stadium repertoire voor A-marimba gespeeld kan worden,  zonder hiervoor een grote marimba aan te schaffen. 

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken