Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Vintage Serie Klokkenspel

Het vintage klokkenspel heeft een prachtig helder nikkelzilver frame en pedaal met walnootkleurige draaglatten en koppen. Dit geeft het instrument een vintage look. Het prachtige, stevige en duurzame frame is een perfecte aanvulling op de klankkleur van de hoogwaardige toetsen. De vernikkelde stalen resonatoren projecteren het instrument zeer duidelijk in elk ensemble.

Toetsen

De toetsen van Adams Vintage serie klokkenspellen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat speciaal voor Adams op maat is gemaakt om de perfecte combinatie van klankkleur, resonantie en toon te bieden.

  • Bereik: 3.3 octaven (C5 – E8)
  • Toets breedte: 30,5 mm
  • Stemming: A = 442 Hz

Frame

Het open draaglatten systeem van het Adams Vintage klokkenspel biedt de mogelijkheid om een met de voet bedienbaar dempsysteem te gebruiken. Dit systeem zorgt er ook voor dat de kans op eventuele “koffer geluiden” wordt weggenomen. Het vintage klokkenspel heeft een prachtig helder nikkelzilver frame en pedaal met walnootkleurige draaglatten en koppen. Dit geeft het instrument een vintage look.

Omkeerbaar dempingssysteem

Dankzij het omkeerbare dempingssysteem, kan de speler het pedaal bedienen als een vibrafoon (normaal aan / pedaal omlaag om los te laten) of in een omgekeerde positie (pedaal uit / pedaal omlaag om te dempen), afhankelijk van wat nodig is. Uniek aan dit dempsysteem is het feit dat de rij halve tonen in een normale “gestapelde” configuratie zijn gemonteerd – dus boven de hele tonen – waardoor het Adams klokkenspel het best bespeelbare en praktische instrument is dat er is.