Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Artist Custom Classic Marimba

De elegante Artist Custom Classic Marimba beschikt over een frame en draaglatten die volledig zijn gemaakt van Frans eikenhout. Het stevige Traveler frame beschikt daarnaast over de welbekende Voyager hoogteversteller. Het opvallende frame is verkrijgbaar in blanke lak, noten of cherry houtkleur en kan worden gecombineerd met zwarte of zandkleurige resonatoren.

  • Alpha stemmingsmethode
  • Honduras Rosewood toetsen
  • Bereik: 4.3 en 5.0 octaven
  • Adams Traveler Frame
  • Frans eikenhouten frame onderdelen
  • Zwart gepoederlakte resonatoren
  • Stembare resonatoren tot A2
  • Wordt standaard geleverd met beschermhoes en twee paar M13 mallets

Bewezen kwaliteit

Sinds het begin van de Adams marimba-productie zijn intonatie en helderheid van de toonhoogte van groot belang. Adams is het enige bedrijf dat toetsen nauwkeurig tot een ongelooflijke zesde boventoon stemt, met behulp van de Alpha stemmingsmethode. Elke toets wordt met de hand gestemd en aangepast door vakmensen met behulp van deze gepatenteerde methode. Dit exclusieve stemmingsproces geeft onze marimba's de meest stabiele toonhoogte, projectie en balans van het geluid en geeft Adams volledige controle over alle aspecten van het geluid.

De resonatoren die op alle Artist Serie Marimba’s zitten, worden structureel gelast voor maximale sterkte en bescherming tegen mechanische geluiden. Elke buis is zorgvuldig ontworpen om de grondtoon te versterken en maximaal volume, sterkte en helderheid te geven. Resonatoren in het lage register beschikken over een eigen stemmingsbediening die kleine aanpassingen bij veranderende vochtigheid of temperatuur mogelijk maakt. Elke resonator is gemonteerd op een rubberen isolatiesysteem om de maximale resonantie te garanderen en om elke mogelijkheid op  mechanische ruis te voorkomen.

Met het frame-ontwerp van de Artist Serie kan een speler ook gemakkelijk van 4.3 octaven upgraden naar 5 octaven, zonder een compleet nieuw instrument te hoeven kopen. Door de juiste ombouwset te kopen, kun je beginnen met een instrument van 4.3 octaven en later uitbreiden naar een instrument van 5 octaven. Ook als je begint met een 5 octaafs instrument, kun je een set kopen om de marimba om te zetten naar een 4.3 octaafs instrument voor momenten waarop het uitgebreide bereik niet vereist is. Zo hoef je alleen het instrument mee te nemen dat je nodig hebt voor de klus.

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info