Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Adams Universal Pauken

De Adams Universal pauken zijn ontwikkeld voor elk concert- en opleidingsgebruik.

Het eenvoudig te bedienen instrument biedt een pedaalmechanisme dat geruisloos kan worden vergrendeld om elke noot aan te slaan, en de optionele fijnstemmer kan worden gebruikt voor verdere afstemming. Universal pauken hebben poten die kunnen worden aangepast aan de lengte van de zittende speler en die gemakkelijk in de ketel kunnen worden geklapt voor transport.

  • Het Europese stijl blokpedaalsysteem, ook bekend als “clutch and post”, zorgt voor een soepele, nauwkeurige pedaalactie ongeacht de velspanning. De vergrendelde pedaalactie legt elke toonhoogte op zijn plaats.
  • De parabolische, gehamerde koperen ketel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit model heeft de donkerste, meest directe en gefocuste toon van de Adams parabolische ketels.
  • De meervoudig verstelbare steunpoten kunnen volledig in de ketel worden geklapt voor transportgemak en hoogteaanpassing.
  • Adams Remo Renaissance vellen (troebel met aluminium inlegringen) bieden een uitstekende expressie met een stabiele toonhoogte en grote bestendigheid.
  • Optioneel is een finetuner aan de kant van de speler beschikbaar voor de meest nauwkeurige toonhoogte. Aanvulling: De Universal Professional finetuner moet geïnstalleerd worden tijdens de productie en is niet beschikbaar als aanvullende accessoire.
  • Een stemsleutelhouder is in de ketel van de pauk ingebouwd.

Koper Parabolisch Gehamerd
De parabolische, gehamerde koperen ketel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit model heeft de donkerste, meest directe en gefocuste toon van de Adams parabolische ketels.

Maten:
20” - 2PAUNKH20
23” - 2PAUNKH23
26” - 2PAUNKH26
29” - 2PAUNKH29
32” - 2PAUNKH32

Koper Parabolisch 
Koper heeft een rijke en levendige toon. De Adams parabolische koperen ketels projecteren vol, zuiver en helder en zijn gepolijst voor een schitterende glans.

Maten:
20” - 2PAUNKG20
23” - 2PAUNKG23
26” - 2PAUNKG26
29” - 2PAUNKG29
32” - 2PAUNKG32

Fiber Parabolisch 
Koper heeft een rijke en levendige toon. De Adams parabolische koperen ketels projecteren vol, zuiver en helder en zijn gepolijst voor een schitterende glans.

Maten:
20” - 2PAUNFI20
23” - 2PAUNFI23
26” - 2PAUNFI26
29” - 2PAUNFI29
32” - 2PAUNFI32

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info