Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Solist Serie Vibrafoon

De Solist vibrafoon is voorzien van het gepatenteerde Voyager frame dat bekend staat om de moeiteloze hoogteaanpassingen en om de perfect uitgebalanceerde constructie. De koppen en draaglatten zijn in zwart vinyl gewikkeld voor de beste duurzaamheid. Het Solist model heeft toetsen van 50mm tot 38mm en is het enige vibrafoonmodel dat een lage E bevat, met een totaal bereik van 3.1 octaven (E3-F6). De lichte en draagbare Solist Serie vibrafoons zijn gemakkelijk te demonteren voor transport.

  • Aluminium “graduated” toetsen (50-38 mm) in mat zilver en goud
  • Voyager of Field Frame systeem
  • Bereik: 3.1 octaven (E3-F6)
  • Beschikbaar met en zonder motor
  • Motor met geluidloze riemaandrijving
  • Motorbedieningspaneel is gunstig geplaatst op de lat aan de spelerskant
  • Nauwkeurig dempsysteem
  • Optioneel breed demppedaal
  • In duurzaam vinyl gewikkelde houten frame onderdelen
  • Wordt standaard geleverd met beschermhoes en een paar VR3 mallets

Toetsen

De exclusief geanodiseerde aluminium toetsen van Adams zijn beschikbaar in mat zilver en goud. Met de nieuwe Alpha stemmingsmethode worden de meest zuiver gestemde, open en resonerende toetsen geproduceerd die er maar zijn.

Met of zonder motor

Het instrument is beschikbaar met of zonder een motor, die aangesloten wordt met een stroomadapter voor gebruik tussen 110 en 220V. De motor heeft een geluidloze riemaandrijving en heeft een snelheidsbereik van 40-140 RPM. Het bedieningspaneel met digitale display is gemakkelijk te bedienen en biedt de speler de kans om de resonatorkleppen te laten stoppen als ze open of dicht zijn. Dit bedieningspaneel is gunstig geplaatst op de draaglat die aan de kant van de speler is gemonteerd.

Dempsysteem

De nauwkeurige dempmechaniek biedt de mogelijkheid om de hoogte aan te passen van zowel de demper als het pedaal, waardoor elke speler het instrument naar eigen speelstijl kan aanpassen. De demper beschikt over een nieuw soort viltmateriaal van superieure kwaliteit om een compleet stille demping te bereiken. Een extra breed pedaal is beschikbaar als optionele accessoire in plaats van het standaard draaipedaal.

Frame

Er zijn twee frametypen beschikbaar voor de Adams Solist Serie Vibrafoon.

Solist Serie Vibrafoon draaglatten en koppen zijn gewikkeld in duurzaam zwart vinyl dat een klassieke tint geeft aan het podium. Onze gepatenteerde Voyager hoogteversteller heeft een elegant ontwerp dat snelle, nauwkeurige aanpassingen mogelijk maakt. Geen enkele andere vibrafoon op de markt is zo gemakkelijk te verplaatsen als de Adams vibrafoons.

Voyager Frame
Het gepatenteerde Voyager frame van Adams is enorm duurzaam en biedt snelle, moeiteloze aanpassingen aan vele speelhoogtes. Deze eigenschap is perfect voor situaties waar veel spelers met verschillende lengtes het instrument gebruiken, bijvoorbeeld op muziekscholen. Dezelfde soepele hoogteversteller is ook te vinden op het Endurance Field Frame.

Endurance Field Frame
Het Endurance Field Frame is ontworpen voor maximale stevigheid en duurzaamheid, zodat je de vibrafoon kunt verplaatsen over gras, parkeerterreinen of waar het ensemble zich ook bevindt. De extreem grote, gemakkelijk rollende vergrendelbare wielen en de nauwkeurige hoogte-instelling maken dat dit het meest duurzame, best ontworpen framesysteem is dat momenteel bestaat. Een handige stang die over de volledige lengte van het frame loopt is de perfecte plek om bekkens, bellen en zelfs trommels te plaatsen, wat een goede toevoeging kan zijn bij een percussie-uitvoering.

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info