Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Professional Gen II Pauken

De Adams Professional Generation II pauken zijn de nieuwe, balanced action pedaal standaard.

Al meer dan twintig jaar voorzien de Adams Professional pauken in de behoeften van elk muziekgenre: het instrument is veelvuldig gebruikt in conservatoria, orkesten, Hollywood opnamestudio’s en bij drumcorpsen. De Professional Generation II verhoogt de standaarden in de industrie door vooruitgang in geluid en gebruiksvriendelijkheid. Naast een nieuw, gebalanceerd actiepedaalmechanisme omvat de Professional Generation II verbeteringen aan de steunring, ophangring en steunen voor een maximale focus en sustain. Moeiteloos transport is mogelijk dankzij de brede poten aan het voetstuk voor verbeterde stabiliteit, soepel rollende zwenkwielen en een standaard ingebouwd derde wiel. Een nieuw ontwikkelde, optionele fijnstemmer is beschikbaar voor de hoogste stemmingsnauwkeurigheid ooit op gebalanceerde actiepauken.

 • Het nieuw ontwikkelde, ongelooflijk sterke, gebalanceerde actiepedaalsysteem gaat perfect samen met de velspanning voor een soepele werking en nauwkeurige afstemming.
 • De warme, gefocuste, prachtige, gewelfde en gehamerde ketels van Adams zijn beschikbaar in de Philharmonic, Symphonic en Professional Series.
 • De veerspanning van de Adams Professional Generation II pauken is gemakkelijk verstelbaar met een knop aan de basis van het instrument. Er is erg weinig aanpassing nodig vanwege de stevigheid van het mechanische ontwerp.
 • Adams Remo Renaissance vellen (troebel met aluminium inlegringen) bieden een uitstekende expressie met een stabiele toonhoogte en grote bestendigheid.
 • Optioneel is een finetuner aan de kant van de speler beschikbaar voor de meest nauwkeurige toonhoogte. Aanvulling: De Generation II Professional finetuner moet geïnstalleerd worden tijdens de productie en is niet beschikbaar als aanvullende accessoire.
 • De Professional Generation II ketel is opgehangen aan een enkelrandige, verchroomde stalen ring, ondersteund door sterke steunen voor een maximale sustain en projectie.
 • Grote, dubbele zwenkwielen zijn bevestigd aan brede poten aan het voetstuk voor verbeterde stabiliteit en een ingebouwd derde wiel zorgt voor een veilige wendbaarheid.
 • De Adams pauken, uitgerust met het nieuw ontworpen, gebalanceerd actiepedaalsysteem zijn de enige pauken van hun soort waarop kalfsvellen gebruikt kunnen worden.
 • De Adams stemmingsmeters hebben een snelle respons op de pedaalactie en zijn gemakkelijk af te lezen.
 • Een stemsleutel + houder is in het voetstuk van de pauk ingebouwd.
 • De Professional Generation II pauken kunnen worden geleverd met optionele veldwielen voor een betere verplaatsing buiten.
 • Alle pauken worden geleverd met een zwarte dempdoek.

Koper Diepgewelfd Gehamerd
De warme, gefocuste, diepewelfde en gehamerde ketels van Adams zijn beschikbaar in de Philharmonic, Symphonic en Professional Series.

Maten:
20” - 2PAPRIIDH20
23” - 2PAPRIIDH23
26” - 2PAPRIIDH26
29” - 2PAPRIIDH29
32” - 2PAPRIIDH32

Koper Parabolisch Gehamerd
De parabolische, gehamerde koperen ketel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit model heeft de donkerste, meest directe en gefocuste toon van de Adams parabolische ketels.

Maten:
20” - 2PAPRIIKH20
23” - 2PAPRIIKH23
26” - 2PAPRIIKH26
29” - 2PAPRIIKH29
32” - 2PAPRIIKH32

Koper Parabolisch 
Koper heeft een rijke en levendige toon. De Adams parabolische koperen ketels projecteren vol, zuiver en helder en zijn gepolijst voor een schitterende glans.

Maten:
20” - 2PAPRIIKG20
23” - 2PAPRIIKG23
26” - 2PAPRIIKG26
29” - 2PAPRIIKG29
32” - 2PAPRIIKG32

Fiber Parabolisch 
Koper heeft een rijke en levendige toon. De Adams parabolische koperen ketels projecteren vol, zuiver en helder en zijn gepolijst voor een schitterende glans.

Maten:
20” - 2PAPRIIFI20
23” - 2PAPRIIFI23
26” - 2PAPRIIFI26
29” - 2PAPRIIFI29
32” - 2PAPRIIFI32

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info