Taal:
Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Adams Professional Gen II Pauken

Vooruitstrevende ontwikkelingen op bewezen kwalieteit

De Adams Professional GEN II pauken zijn het toonbeeld van de sterke innovaties waar Adams als grootste paukenfabrikant ter wereld om bekend staat. Het hart van de Professional GEN II is het gepatenteerd 'Balance Action' pedaalsysteem met instelbare veerspanning. De engineers van Adams hebben hiermee een oplossing gevonden voor het probleem dat alle andere pauken met een dergelijk pedaalsysteem hebben, wat de Professional GEN II met grote afstand de beste pauk in zijn klasse maakt. Bijkomend voordeel is dat door deze innovatie ook de toonomvang vergroot kan worden. 

De ketels van Adams worden in-house geproduceerd op een unieke hydraulische pers. Een proces exclusief door Adams wordt toegepast en garant staat voor een gelijke wanddikte en consistentie waar geen enkele andere fabrikant aan kan tippen. Bij de afmontage van de Professional GEN II pauk wordt de ketel opgehangen aan een verchroomde stalen ring die wordt gedragen door sterke aluminium steunen.

Bij de upgrade naar het GEN II model is er gekozen voor een extra geïntegreerd derde wiel en dubbele zwenkwielen die de stabiliteit en het verplaatsen van de instrumenten een flinke impuls geven. 

Voor de vellen is net als bij alle andere Adams pauken gekozen voor Remo Renaissance, de absolute benchmark op dit vlak. Het kenmerkt de Professional GEN II als meest verkochte- en meest geïmmiteerde pauk ter wereld die werkelijk alles in huis heeft wat je mag verwachten van een instrument in deze klasse.  

 • Het nieuwe gepatenteerde 'Balance Action' pedaalsysteem is baanbrekend en zorgt voor een altijd werkend systeem
 • De Adams paukenketels zijn consistenter dan welke andere paukenketel in de wereld
 • De veerspanning van de Adams Professional Generation II pauken is gemakkelijk verstelbaar met een knop aan de bodem van het instrument 
 • Adams Remo Renaissance vellen voor de beste klank, toonstabiliteit en duurzaamheid 
 • Optionele fijnstemmer voor de meest nauwkeurige afstelling qua toonhoogte
 • De Professional Generation II ketel is opgehangen aan een verchroomde stalen ring, ondersteund door sterke steunen voor maximale resonantie en projectie
 • Grote, dubbele zwenkwielen zijn bevestigd aan brede poten aan het voetstuk voor verbeterde stabiliteit en een ingebouwd derde wiel zorgt voor een veilige wendbaarheid
 • Door het vernieuwde 'Balance Action' pedaalsysteem is de Professional GEN II de enige pauk in zijn klasse waarop kalfsvellen gebruikt kunnen worden
 • Een stemsleutel + houder is in het voetstuk van de pauk ingebouwd.
 • De Professional GEN II pauken kunnen worden geleverd met optionele 'Endurance' wielen voor outdoor gebruik
 • Alle pauken worden geleverd met een zwart dempvilt

Koper Diepgewelfd Gehamerd
De warme, gefocuste, diepewelfde en gehamerde ketels van Adams zijn beschikbaar in de Philharmonic, Symphonic en Professional Series.

Maten:
20” - 2PAPRIIDH20
23” - 2PAPRIIDH23
26” - 2PAPRIIDH26
29” - 2PAPRIIDH29
32” - 2PAPRIIDH32

Koper Parabolisch Gehamerd
De parabolische, gehamerde koperen ketel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit model heeft de donkerste, meest directe en gefocuste toon van de Adams parabolische ketels.

Maten:
20” - 2PAPRIIKH20
23” - 2PAPRIIKH23
26” - 2PAPRIIKH26
29” - 2PAPRIIKH29
32” - 2PAPRIIKH32

Koper Parabolisch 
Koper heeft een rijke en levendige toon. De Adams parabolische koperen ketels projecteren vol, zuiver en helder en zijn gepolijst voor een schitterende glans.

Maten:
20” - 2PAPRIIKG20
23” - 2PAPRIIKG23
26” - 2PAPRIIKG26
29” - 2PAPRIIKG29
32” - 2PAPRIIKG32

Fiber Parabolisch 
De lichtgewicht variant, zonder consessies aan de klankkwaliteit. 

Maten:
20” - 2PAPRIIFI20
23” - 2PAPRIIFI23
26” - 2PAPRIIFI26
29” - 2PAPRIIFI29
32” - 2PAPRIIFI32

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info