Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

C Contrabas Tuba 6/4

Gebouwd met de originele mallen en gereedschappen van Hirsbrunner, heeft Adams met dit model de legendarische Yorkbrunner verder ontwikkeld en verbeterd, waardoor het een van de beste replica’s van de York 6/4 CC tuba van het moment is. Het instrument wordt volledig ambachtelijk vervaardigd uit plaatmateriaal en is daarmee niet te vergelijken met andere goedkopere replica's. De instrumenten worden na de bouw getest door Perry Hoogendijk, tubaïst van het Koninklijk Concertgebouworkest, alvorens ze verder worden afgewerkt. 

Specificaties CC 6/4

Toonsoort: C
Maat: 6/4
Beker: Messing
Diameter: 500 mm
Boring: Ventiel 1-2-3: 19 mm, ventiel 4: 20 mm en ventiel 5 (draaiventiel): 22 mm
Afwerking: Verzilverd
Wanddikte: 0,60
Case: inclusief

De Adams C bastuba 6/4 is de grotere versie van de C tuba 4/4. De geometrie van de Adams C bastuba zorgt voor een uiterst krachtige en donkere toon met een sterke kern. Bij het testen en aanpassen van de C bastuba streefden we er ernaar om een instrument te creëren met een geweldige projectie en een vol boventoonspectrum dat in elke concertzaal indrukwekkend zou klinken.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken 

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info