Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Bb Tuba 4/4

De Adams Bb Tuba heeft een geweldige respons en fantastische intonatie, waardoor het instrument een stuk flexibeler is dan veel andere tuba's in de huidige markt. Het instrument voelt zeer scherp en helder aan en vormt een echte basis in ieder orkest, groot of klein. Onze Bb tuba is een volledig handgemaakt, maar modern instrument dat een verbetering is ten opzichte van al het andere dat beschikbaar is.

Specificaties Bb tuba

Toonsoort: Bb
Maat: 4/4
Beker: Messing
Diameter: 450 mm
Boring: Ventiel 1-2-3: 19 mm, ventiel 4: 20 mm en ventiel 5 (draaiventiel): 20,5 mm
Afwerking: Verzilverd
Wanddikte: 0,60
Case: Inclusief

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info