Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Piccolo-trompet

De Adams piccolo-trompet is klein in formaat, maar groots in zijn daden. Onze instrumentenbouwers hebben met deze piccolo een instrument ontwikkelt dat qua intonatie uiterst gebalanceerd is en heerlijk in de hand ligt. Ontwikkelt in nauwe samenwerking met de allerbeste trompettisten, biedt de Adams piccolo een uitgebreid bereik waarmee je moeiteloos door de meest lastige passages heen speelt. Altijd even stabiel en nauwkeurig. Zonder twijfel is dit een prachtige aanvulling voor iedere trompettist.   

Het triggermechanisme op de Adams piccolo is het meest ergonomische en functionelein de markt. Het is gemakkelijk te bespelen en zorgt voor een soepele aanpassing tijdens het spelen. Als je het instrument voor het eerst bespeelt, zul je merken dat de geweldige reputatie van de Adams-ventielen (voormalig Bauerfeind) welverdiend is.

Specificaties Piccolo trompet

Toonsoort: Bb/A
Beker Materiaal: Goudmessing
Beker Diameter: 100 mm
Boring: XL 11,5 mm
Mondstukbuis: Nr. 2A messing, geleverd met 4 stemstiften (resp. 2 cornet- en 2 trompet in Bb en A)
Ventielhuis: Messing / Nikkelzilver (lichtgewicht)
Ventielen: 4x top center roestvrij staal, 4e ventiel offset
Ventieldrukkers: Messing, vlak
Afwerking: Verzilverd
Wanddikte: 0,45
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken