Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Eb trompet

Of je nu een Haydn-concerto of een lastige hoge passage in een groot orkestwerk speelt, de Adams Eb-trompet biedt je de veiligheid, controle en heldere briljantie waarnaar je op zoek bent. Het instrument is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de talentvolle trompettist Tamás Pálfalvi en beschikt over prachtige klankeigenschappen. Speel met het gemak van een C en het warme timbre van een Bb-trompet.

De Adams Eb trompet is opgebouwd met een ééndelige, handgehamerde messing beker. De standaard configuratie heeft een medium boring (11,5 mm), een wanddikte van 0,50 en een lichtgewicht tweedelig ventielblok uit messing met nikkelzilveren tops. Uiteindelijk wordt het instrument verzilverd en dit levert een combinatie van eigenschappen die de Adams Eb trompet een van de meest flexibele en opgewekte instrumenten in de markt maakt. 

Een D-set met andere beker en pompenset is optioneel leverbaar. 

 

Specificaties Eb trompet

Toonsoort: Eb (met optionele extra D set)
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 115 mm
Boring: M 11,5 mm
Mondstukbuis: Nr. 25A messing
Ventielhuis: Messing met nikkelzilveren tops (lichtgewicht)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal, 4e ventiel offset
Ventieldrukkers: Messing, witte inlays (parlemoer)
Afwerking: Verzilverd
Wanddikte: 0,50
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken