Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams C2 Trompet

De Adams C2 trompet heeft alles wat je van een echt orkestinstrument mag verwachten. Geweldige power en projectie wordt gecombineerd met een verfijnde respons en buitengewone flexibiliteit. De C2 heeft net een beetje meer warmte ten opzichte van de C1. Beide Adams C-trompetten komen voort uit ambachtelijk vakmanschap en geavanceerde technologie, iets dat je meteen zal merken als je het instrument voor de eerste keer bespeelt.

Specificaties C2

Toonsoort: C
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 123 mm
Boring: XL 12 mm
Mondstukbuis: Nr. 2A messing 
Ventielhuis: Messing (medium zwaar)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, witte inlays (parlemoer)
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Verzilverd
Wanddikte: 0,55
Case: Inclusief (Adams/Marcus Bonna)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.  

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken