Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Sonic Trompet

De Adams Sonic trompet is een prachtige instrument voor de speler die op zoek is naar een professionele trompet voor een onverslaanbare prijs. Met de kennis en technologie die zijn ontwikkeld bij de productie van onze high-end trompetten hebben we exclusief voor dit model een nieuwe beker en ventielblok ontwikkelt. Het geeft het instrument een prachtige klank en speelt lekker licht. De Sonic heeft een beker van 124 mm en nikkelzilvere stempompen. Het is niet mogelijk om de Sonic custom op te bouwen en het instrument is alleen verkrijgbaar in gelakt of verzilverd messing.

Specificaties Sonic trompet

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 124 mm
Boring: ML 11,7 mm
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Verzilverd of Goud gelakt
Wanddikte: 0,50
Case: Inclusief 

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken