Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Prologue Trompet

De Adams Prologue trompet is gebouwd met de knowhow en technieken die ook worden toegepast bij de productie van onze hoogwaardige professionele instrumenten. Het instrument levert een consistente, levendige klank en ligt prettig in de hand. Tijdens de ontwikkeling van de Prologue hebben de bouwers van Adams het accent gelegd om een zogenaamde licjte aanspraak, waardoor het instrument voor vrijwel iedere trompettist makkelijk te bespelen is. Het maakt de Adams Prologue trompet een prachtig instrument voor spelers die op zoek zijn naar hun eerste professionele blaasinstrument. Zowel serieuze amateurs als vergevorderde professionele studenten hebben aan deze trompet een instrument dat aan alle eisen zal voldoen. 

Specificaties Prologue Trompet

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 124 mm
Boring: ML 11,7 mm
Ventieldrukkers: Messing, vlak
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Verzilverd of gelakt
Wanddikte: 0,55
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info