Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A9 Trompet

Het ontwerp van de A9 is gebasseerd op het klassieke ontwerp van de Martin-trompetten die erg populair waren halverwege de twinstigste eeuw. We kregen het verzoek een soortgelijke trompet te bouwen met een verbeterde intonatie en rijker klankspectrum met dit instrument als resultaat. 

Specificaties A9

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 127 mm
Boring: L 12 mm
Mondstukbuis: A9.2 messing 
Ventielhuis: Messing (medium)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, witte inlays (parlemoer)
Waterklep: Vintage
Afwerking: Koperlak
Wanddikte: 0,50
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken