Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A8 Trompet

Val op waar anderen in de massa opgaan – de Adams A8 trompet. Modern, gedurfd en iconisch, met model-specifieke designelementen en natuurlijk de typische Adams sound.

De A8 is een van de Adams trompetten met een grote boring. Dit instrument is zonder twijfel de meest interessante trompet qua design. Kenmerkend voor de A8 is de geïnegreerde mondstukbuis, de strakke lijnen en het zware gewicht van het instrument. De combinatie van deze eigenschappen geeft de A8 een extreem gecentreerde toon en de mogelijkheid om door de geluidsbarrière heen te gaan. 

De A8 trompet kan ook worden gebouwd met een ergonomisch ventielblok.

Specificaties A8

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Goudmessing
Beker Diameter: 140 mm
Boring: L 12 mm
Mondstukbuis: Nr. 3 messing, geïntegreerd 
Ventielhuis: Brons met nikkelzilver tops (zwaar)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, houten inlays
Waterklep: Amado
Afwerking: Mat gelakt
Wanddikte: 0,45
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken