Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A7 Trompet

De A7 trompet is een instrument met een grote boring (12 mm) dat geschikt is voor een speler die een heel open gevoel en een brede toonzetting wil bereiken. De A7 is een direct resultaat van een nauwe samenwerking met Adams-artiest Guido Segers, solotrompettist bij de Münchner Philharmoniker. Het instrument is gebouwd met onze grootste mondstukbuis (Adams 2L), die de spreiding van het geluid verder accentueert. Het instrument is ontwikkeld voor de professionele orkestspeler met veel power, maar het blijkt ook zeer populair bij jazzsolisten.

Technische specificaties A7 trompet

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Goudmessing
Beker Diameter: 126 mm
Boring: L 12 mm
Mondstukbuis: Nr. 2L messing 
Ventielhuis: Brons met nikkelzilver tops (medium zwaar)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, houten inlay
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Gelakt
Wanddikte: 0,40
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.
 

Voor mij maakt Adams de beste trompetten in de markt

— Guido Segers (Münchner Philharmoniker)

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken