Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A6 Trompet

De A6 trompet, ontworpen in samenwerking met Adams artiest Dontae Winslow, is een fantastische combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne ontwikkelingen. Deze trompet, gebaseerd op de klassieke “Connstellation”, heeft veel dezelfde eigenschappen als het oudere instrument, zoals de kleine boring (11 mm), een 1e ventiel-triggermontage en tegengewichten. Terwijl het oorspronkelijke instrument nog altijd prachtig is, hebben we het algehele klankkleurpalet, de intonatie, de concentratie en de gewichtsbalans verbeterd. Het resultaat van jarenlang verfijnen is de nieuwe A6 trompet!

Specificaties A6 trompet

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 125 mm
Boring: S 11 mm
Mondstukbuis: Nr. 3 red brass  
Ventielhuis: Messing (medium zwaar) - verlengd
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, witte inlays (parlemoer)
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Gelakt
Wanddikte: 0,45
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken