Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A3 Trompet

De Adams A3 trompet is thuis in zowel symfonische- als studio settings. Het instrument dat bij uitstek geschikt is voor jazz, commerciële én klassieke muziek, is een zeer populaire keuze voor de moderne trompettist die een veelzijdigheid instrument wil in termen van de klankkleur en het articulatie. Een instrument met een heldere open klank en een grote flexibiliteit.

De standaard A3 trompet heeft een ML boring van 11,7 mm. Het instrument heeft met z'n 123 mm een iets kleinere bekerdiameter en met 0,60 een grotere wanddikte dan de A1- en A2-trompetten uit ons aanbod. De trompet is iets zwaarder, maar wordt gebalanceerd door een omgekeerde mondstukbuis.

Specificaties A3 trompet

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 122 mm
Boring: ML 11,7 mm
Mondstukbuis: Nr. 20 messing 
Ventielhuis: Messing (lichtgewicht) - inline
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, witte inlays (parlemoer)
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Gelakt of Verzilverd
Wanddikte: 0,60
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info