Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A2 Trompet

De A2 trompet heeft een nieuw ontwerp en is door ontwikkeld in samenwerking Fultone Brass en een aantal van de beste orkesttrompettisten uit het Verenigd Koninkrijk. Dit nieuwe klassieke model, getest door heel Europa en de Verenigde Staten, is een echte internationale samenwerking en is een erg populaire toevoeging aan het assortiment van Adams.

De A2 is een zeer uitgebalanceerde trompet die stabiliteit en projectie combineert met een vol en gelijkmatig geluid over het hele bereik van het instrument. De trompet spreekt in alle dynamieken zeer gemakkelijk aan en is dankzij zijn flexibiliteit gemakkelijk te spelen in verschillende speelstijlen. Het instrument wordt veel gespeeld door zowel solisten als orkestmusici.

Specificaties A2

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal: Messing
Beker Diameter: 123 mm
Boring: ML 11,7 mm
Mondstukbuis: Nr. 3 messing 
Ventielhuis: Messing (zwaar) - verlengd
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, witte inlays (parlemoer)
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Verzilverd of gelakt
Wanddikte: 0,50
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken