Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A1 Trompet

De nieuwe A1 is ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse trompettist Trent Austin en heeft een geheel nieuw ventielblok, mondstukbuis en beker. Dit high-end instrument heeft een uiterst rijk spectrum aan boventonen en een kraakhelder geluid. De A1 is een prachtige allround trompet, met een open, briljante klank die echt schittert in commerciële settings. De ontwikkelingen aan het instrument hebben geleid tot een geweldige balans in alle registers en de ventielen voldoen aan de hoogste standaard.

Specificaties A1

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal:
 Messing
Beker Diameter: 126 mm
Boring: ML 11,7 mm
Mondstukbuis: Nr. 20 goudmessing 
Ventielhuis: Messing met nikkelzilver tops (medium zwaar) - verlengd
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, houten inlay
Waterklep: Saturn
Afwerking:
 Mat goud gelakt
Wanddikte: 0,50
Case: Inclusief

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

De originele A1 werd ooit ontworpen als een veelzijdig instrument voor de crossover-trompettist. Het was de allereerste trompet in de Adams-lijn en het had een vrij traditionele bouwwijze. Bij het ontwerp van de nieuwe GenII A1 hebben we optimaal gebruik gemaakt jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van trompetten om een geweldige upgrade te leveren ten opzichte van de originele A1.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info