Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Sonic Euphonium

De Adams Sonic euphonium is het resultaat van het combineren van ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde productietechnologie.
Het instrument is gedurende het intwikkelproces intensief getest door professionals om te voldoen aan de normen van gevorderde amateurmuzikanten en professionals. De volledige lijn Sonic instrumenten biedt geweldige projectie en subtiele controle in elke dynamiek en elk bereik.

Specificaties Sonic euphonium

Toonsoort: Bb
Beker & afwerking: 
Messing, verzilverd
Beker Diameter: Ø 305 mm
Boring: Ventiel 1-2-3: 15 mm en ventiel 4: 16 mm
Wanddikte: 0,55
Ventielen: Bodemgeveerd roestvrijstaal 
Case: Inclusief (Adams/Marcus Bonna)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

De Adams Sonic euphonium is een volwaardig professioneel instrument voor een uitstekende prijs. Het instrument is verzilverd, een duurzame en prachtige afwerking. Het is een niet-gecompenseerde euphonium, wat het instrument zeer licht en direct maakt.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken 

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info