Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

E2 Euphonium

De Adams E2 euphonium is een echte krachtpatser. Deze ruim gebouwde euphonium wordt vervaardigd uit zwaarder materiaal, is uitgerust met een zwaarder ventielhuis en heeft een grote beker met gesoldeerde rand.

Het resultaat is een handgemaakt instrument dat wanneer je het aanspeelt, meteen zal opvallen door zijn compacte, volle en uiterst kernachtige toon. Hou jij van een zwaarder instrument met veel focus? Dan is de Adams E2 ongetwijfeld jouw instrument. 

 

Specificaties E2 euphonium

Toonsoort: Bb
Beker & afwerking:
Messing, verzilverd
Beker Diameter: Ø 310 mm (12.2")
Wanddikte: 0,80
Ventielen: 4 gecompenseerde ventielen (3+1), roestvrij staal met nylon geleiders
Boring: Ventiel 1-2-3: 15 mm en ventiel 4: 16 mm
Trigger: Optioneel
Waterkleppen: 3
Case: Inclusief (Adams/Marcus Bonna)
Extra: Onderhoudsset (poetsdoek, ventielolie, pompenvet)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.  

Het instrument wordt enkel gebouwd met een wanddikte van 0.80, zowel het standaard Selected Model alsook bij custom bouw. De E2 heeft vier versterkte, gecompenseerde ventielen en beschikt over een grote messing beker van 310 mm. Standaard wordt de E2 verzilverd als afwerking. Een trigger kan optioneel worden toegevoegd bij een custom instrument.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info