Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

E1 Euphonium

Maak kennis met de Adams E1 euphonium, een toonaangevende combinatie van prachtig ontwerp en superieure prestaties. Volledig handgemaakt met hoogwaardige materialen en geavanceerde techniek geniet je van ultiem speelplezier op jouw instrument.

Het eerste wat je zult merken als je de E1 bespeelt, is dat het instrument ongelooflijk goed aanspreekt in perfecte stemming. Het instrument is ontwikkeld voor musici die naast het spelen in een sectie ook graag solistische uitdagingen aangaan en geeft veel ruimte om je toon te kleuren. Het maakt de E1 een ontzettend expressief instrument met een helder en open geluid. 

Specificaties E1 euphonium

Toonsoort: Bb
Beker & afwerking:
 Sterling zilver, gelakt of Messing, verzilverd
Beker Diameter: Ø 305 mm (12")
Wanddikte: 0,60
Ventielen: 4 gecompenseerde ventielen (3+1), roestvrij staal met nylon geleiders
Boring: Ventiel 1-2-3: 15 mm en ventiel 4: 16 mm
Trigger: Optioneel
Waterkleppen: 3
Case: Inclusief (Adams/Marcus Bonna)
Extra: Onderhoudsset (poetsdoek, ventielolie, pompenvet)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.  

Het standaard Selected Model heeft standaard wanddikte van 0,60 op een messing, verzilverde beker óf een sterling zilver beker die zorgt voor een rijker spectrum van boventonen. Het instrument heeft 4 gecompenseerde ventielen en een beker met een diameter van 305 mm. Een trigger kan worden toegevoegd bij een custom instrument. 

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info