Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams CN2 Cornet

De Adams CN2 is toegespitst op de typische brassband sound en is opgebouwd in een meer traditionele stijl met een bredere bouw en een iets dikker materiaal (0,55). Door het gebruik van goudmessing voor de beker en mondstukbuis heeft dit instrument een nog warmer timbre dan de Adams CN1. Het instrument heeft een grote boring (12 mm) en een middelzwaar ventielhuis. 

Specificaties CN2

Toonsoort: Bb
Bekermateriaal: 1-delig, handgehamerd goudmessing
Bekerdiameter: 126 mm
Boring: L 12 mm
Mondstukbuis: Nr. 2 messing (0,55)
Trigger: Op stempomp
Ventielhuis: Messing (medium zwaar) - verlengd
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, vlak
Afwerking: Verzilverd
Wanddikte: 0.55
Case: Inclusief (Adams/Gard)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over Adams Brass?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken 

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info