Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Sonic Bugel

De Adams Sonic bugel is een prachtig instrument voor de muzikant die op zoek is naar een professionele bugel tegen een onverslaanbare prijs. De Sonic bugel heeft een beker van 160 mm, een ML boring en een wanddikte van 0,50.

Er zijn geen custom opties mogelijk bij dit instrument, dat alleen beschikbaar is met een verzilverde of gelakte afwerking.

Sonic Serie

Adams Sonic Serie instrumenten zijn het resultaat van het combineren van ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde productietechnologie. De instrumenten worden intensief getest door professionals om te voldoen aan de normen van gevorderde muzikanten en professionals. De volledige lijn Sonic instrumenten biedt geweldige projectie en subtiele controle in elke dynamiek en elk bereik.

Specificaties Sonic bugel

Stemming: Bb
Bekermateriaal: Goudmessing
Bekerdiameter: 160 mm
Wanddikte: 0.50
Boring: ML 10,5 mm
Afwerking: Verzilverd of gelakt
Case: Inclusief (Adams)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken