Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

F4 Bugel

De F4 bugel is standaard uitgerust met een 4e ventiel en is héél geschikt voor de klassieke hoornconcerten. Dit instrument is perfect om mooi onderin te spelen en heeft een 'vet' en warm geluid in het volledige register.

De F4 bugel heeft een Red Brass beker van 160 mm met nickelzilveren flare. Het instrument wordt standaard geleverd met een 10,5 mm ML boring, wat zorgt voor een virtuoos instrument met een solide basis. Het vierde ventiel heeft een boring van 11,5 mm en verlaagt de toonhoogte met een kwart. De F4 bugels zijn verassend licht gezien de bouw met een extra ventiel. 

Specificaties F4

Stemming: Bb
Bekermateriaal: Handgehamerd Red Brass met nikkelzilveren flare
Bekerdiameter: 160 mm
Wanddikte: 0,45
Boring: Ventiel 1-2-3: ML 10,5 mm en ventiel 4: L 11 mm
Mondstukbuis: nr.2 (0.402") of nr.3 (0.413") 
Ventielhuis: Messing (medium zwaar)
Ventielen: 4x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, vlak
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Gelakt
Case: Inclusief (Adams/Gard)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

CUSTOM BECHERMATERIALIEN UND WANDSTÄRKEN

Messing 0.45 - 0.50 - 0.55 - 0.60
Goldmessing 0.45 - 0.50 - 0.55
Rotmessing0.45 - 0.50 - 0.55
Sterling Silber 0.45 - 0.50 - 0.55
Goldmessing/Neusilber Flare 0.45 - 0.50 - 0.55
Rotmessing/Neusilber Flare 0.45 - 0.50 - 0.55

Schallstückdurchmesser:
150 mm - 160 mm - 170 mm

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken