Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

F2 Bugel

De Adams F2 bugel is de zwaardere broer van de F1 bugel. Het instrument is ideaal voor solisten, want met zijn 'vet' en breed klankprofiel kun je ontzettend donker intoneren en 'hees' spelen. Echter zorgen het verzwaarde ventielhuis en de verzwaarde steuntjes ook voor veel kern met een geweldige projectie. 

De F2 wordt standaard geleverd met een ML-boring van 10,5 mm en een bekerdiameter van 170 mm. Het meest unieke aan het instrument is het verzwaarde 535 gram messing ventielblok en de zware steuntjes. De ééndelige, handgehamerde beker klinkt zeer warm en rijk, maar geeft nog steeds goede feedback. Vanuit een design oogpunt valt het instrument echt op met zijn geborstelde afwerking en ventieldrukkers uit Snakewood.

Specificaties F2

Stemming: Bb
Bekermateriaal: Handgehamerd goudmessing
Bekerdiameter: 170 mm
Wanddikte: 0.55
Boring: ML 10,5 mm
Mondstukbuis: nr.2 (0.402") of nr.3 (0.413") 
Ventielhuis: Nikkelzilver / Messing (zwaar)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, houten inlay
Waterklep: Amado
Afwerking: Brushed gelakt
Case: Inclusief (Adams/Gard)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

CUSTOM BECHERMATERIALIEN UND WANDSTÄRKEN

Messing 0.45 - 0.50 - 0.55 - 0.60
Goldmessing 0.45 - 0.50 - 0.55
Rotmessing0.45 - 0.50 - 0.55
Sterling Silber 0.45 - 0.50 - 0.55
Goldmessing/Neusilber Flare 0.45 - 0.50 - 0.55
Rotmessing/Neusilber Flare 0.45 - 0.50 - 0.55

Schallstückdurchmesser:
150 mm - 160 mm - 170 mm

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken