Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

F1 Bugel

Met de Adams F1 haal je de meest geliefde bugel in de markt in huis. Dit lichte instrument spreekt ontzettend gemakkelijk aan, laat zich met een ongeëvenaarde flexibiliteit bespelen en is uiterst constant van toon. Het maakt de F1 geschikt voor een grote diversiteit aan spelers en tevens de absolute bestseller in ons programma.    

De F1 bugel heeft een ML boring van 10,5 mm en een messing ventielhuis van 400 gram. Het instrument is beschikbaar met drie verschillende bekerdiameters van 150 mm, 160 mm (standaard) of 170 mm, waarbij het Selected Model een bekerdiameter van 160 mm heeft. Een absolute allround bugel, geschikt voor elk type speler en muziekstijl. De F1 is het allereerste model dat is gemaakt in de blaasinstrumentenfabriek van Adams Musical Instruments.

Standaard Specificaties F1

Toonsoort: Bb
Bekermateriaal:
Handgehamerd Redbrass (+ nieuwzilver flare)
Bekerdiameter: 160 mm
Wanddikte: 0,45
Boring: ML 10,5 mm
Mondstukbuis: Nr.2 (10.3mm/ 0.402") of nr. 3 (10.5mm/ 0.413") 
Ventielhuis: Messing (lichtgewicht)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, vlak
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Mat gelakt
Case: Inclusief (Adams/Gard)

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Custom bekermaterialen & wanddiktes F1

Messing 0.45 - 0.50 - 0.55 - 0.60
Goudmessing 0.45 - 0.50 - 0.55
Redbrass 0.45 - 0.50 - 0.55
Sterling zilver 0.45 - 0.50 - 0.55
Goudmessing/nieuwzilver flare 0.45 - 0.50 - 0.55
Redbrass/nieuwzilver flare 0.45 - 0.50 - 0.55

Beschikbare bekerdiameters:
150 mm - 160 mm - 170 mm

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken