Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Adams A1 Trompet

De nieuwe A1 is ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse trompettist Trent Austin en heeft een geheel nieuw ventielblok, mondstukbuis en beker. Dit high-end instrument heeft een uiterst rijk spectrum aan boventonen en een kraakhelder geluid. De A1 is een prachtige allround trompet, met een open, briljante klank die echt schittert in commerciële settings. De ontwikkelingen aan het instrument hebben geleid tot een geweldige balans in alle registers en de ventielen voldoen aan de hoogste standaard.

De originele A1 werd ooit ontworpen als een veelzijdige instrumentvoor de crossover-trompettist. Het was de allereerste trompet in de Adams-lijn en het had een vrij traditionele bowwijze. Bij het ontwerp van de nieuwe GenII A1 hebben we optimaal gebruik gemaakt jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van trompetten om een ??geweldige upgrade te leveren ten opzichte van de originele A1.

Specificaties

  • Beker: Messing - 126 mm
  • Boring: ML 11,7 mm
  • Afwerking: Mat goud gelakt
  • Wanddikte: 0,50

Je eigen trompet bouwen?

Als je je eigen A1 trompet met jouw persoonlijke voorkeuren wilt samenstellen, kan Adams jouw instrument volledig op maat maken. Bekijk hier alle custom opties.

Adams Musical Instruments bestaat 50 jaar Win deze maand een trombone! Doe mee en win!

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info