Adams exclusief importeur van Stomvi in de BeneluxDe instrumenten van Stomvi kennen de laatste jaren een enorm succes. De trompetten en bugels uit het Spaanse Valencia enthousiasmeren zowel beginnelingen, ambitieuze liefhebbers als professionele muzikanten. Het doet ons veel genoegen u te mogen informeren dat de instrumentenbouwers van Stomvi Adams Muziekcentrale hebben gekozen als exclusief importeur voor de Benelux.

De geheimen en het succes van deze instrumenten schuilen in het idee, het concept, de ontwikkeling, het design, de toegepaste technieken, het materiaal dat wordt gebruikt en bovenal het vakmanschap bij de fabricage. Het doel van Stomvi is om unieke en persoonlijke instrumenten te bouwen, die een perfect design combineren met de Stomvi's vakmanschap. In dat streven bouwt Stomvi instrumenten voor studenten, professionals en docenten.

Studentmodel
De student trompetten zijn flexibele open instrumenten met een heldere respons die u op weg helpen naar het vak van trompettist. De modellen Zenith, Debut en Forte zijn onze modellen voor toekomstige trompettisten. Deze reeks trompetten voor studenten worden - net als alle Stomvi instrumenten - gemaakt met een combinatie van vakmanschap en state-of-the-art technologie. Bovendien kenmerken deze instrumenten zich door een perfecte balans, een uitstekende stemming en een uitstekende sound.

Professionele modellen
Het Classic model is het eerste model dat door Stomvi werd gebouwd vanaf 1985 en heeft gaandeweg alle verbeteringen en ontwikkelingen die door Stomvi zijn gedaan meegemaakt. Stomvi is succesvol in het creëren van een reeks instrumenten voor professionals wat heeft geleid tot de Elite serie die door professionals over de hele wereld wordt gebruikt.
De constante drang naar innovatie en ontwikkeling heeft geleid tot model Mahler waarmee zelfs de meest veeleisende solotrompettist zich vertrouwd en relaxed voelt welke solo ook wordt uitgevoerd voor het meest veeleisende publiek.
Toonaangevende professionals in de lichte muziek en de jazzscène kunnen uitstekend uit de voeten met de Mambo. Een trompet die aan al hun behoeften voldoen, met een perfecte stemming in alle registers.

Master modellen
's Werelds meester trompettisten kiezen voor de Stomvi Master trompetten vanwege hun originele geluid, de warme respons en topkwaliteit bekers. Door hun veelzijdigheid voldoen ze zelfs bij de meest veeleisende en uiteenlopende composities en muziekstijlen.
Elke Stomvi Master trompet is leverbaar met verschillende leadpipes en bekers die elke muzikant de flexibiliteit bieden om een custom instrument samen te stellen.

In de wetenschap dat de materialen waarvan de instrumenten zijn gemaakt een beslissend effect hebben op de klank en het aanspreken, heeft Stomvi gekozen voor titanium. Met de gedachte in het achterhoofd of het toepassen van dit materiaal in een trompet zou leiden tot de karakteristieke eigenschappen in een trompet waar we naar op zoek waren, mogen we gerust zeggen: het resultaat is... een groot succes!

Dus overtuig uzelf en kom de Stomvi trompetten proberen bij Adams Muziekcentrale.

Klik hier voor onze voorraadlijst van Stomvi

Reageer

comments powered by Disqus
Ittervoort | 18 april 2007

« Terug

Informatie

Adams Muziekcentrale (NL):
Aziëstraat 17-19
6014 DA Ittervoort

Adams Muziekcentrale (B):
Halensebaan 157
B-3290 Diest

Contact OpeningstijdenLike us!


Nieuws
25 JAAR ADAMS DIEST !! »
Muziekcentrale Adams te Diest viert in december haar 25-jarig bestaan! Sinds de verhuis va... »
Adams Diest 25 jaar! DE WEDSTRIJD ! »
Van dinsdag 25 november 2014 t.e.m. 25 januari 2015 viert Adams Diest zijn jubileum met ee... »
NIEUWE VESTIGING ADAMS BELGIE ! In 2015/2016 verhuizen wij naar LUMMEN !! »
Heugelijk nieuws vanuit Diest: december 2014 wordt namelijk een mijlpaal voor ons Belgisch... »
Meer


Evenementen
ADAMS DIEST 25 JAAR !! »
1 - 31 december, Belgie
Adams Diest 25 jaar: DE WEDSTRIJD »
6 - 26 januari, BELGIE
Meer